Goedkope Autorijlessen en 10 daagse cursussen

Met veel plezier geven wij al jaren autorijles. Iedere leerling is uniek en iedere leerling krijgt rijles op zijn of haar niveau. Met behulp van een gestructureerd stappenplan bereiden we je goed voor op je praktijkexamen. 


  1. Direct beginnen met lessen
  2. Geen wachttijden 
  3. Voordelige tarieven
  4.  Altijd dezelfde rijinstructeur 
  5. Rijles in het Nederlands, Engels of Duits 
  6. Elke rijles duurt 50 minuten 
  7. Flexibele lestijden 
  8. Betalingsregeling mogelijk

Het verkeer wordt steeds intensiever en daarom is een kwalitatief goede rijopleiding zeer belangrijk. Bij Rijschool Robbie ben je verzekerd van een goede rijopleiding waarin je op alle situaties getraind wordt. Natuurlijk ben je een beginnende bestuurder, maar samen zorgen wij voor een goede basis voor een veilige verkeersdeelname. Hierdoor zal je zelfverzekerd je praktijkexamen tegemoet gaan.

Helaas zijn er veel rijscholen die leerlingen onnodig veel laten lessen. Waardoor rijscholen hogere slagingspercentages krijgen. In tegenstelling tot vele andere autorijscholen geloven wij in eerlijk lesgeven en is ons doel om elke leerling zo snel mogelijk te laten slagen.

Neem nu een proefles en kijk welk pakket bij je past. Natuurlijk kun je ook kiezen voor losse lessen zodat je de betalingen wat kunt uitspreiden. We hopen je snel te zien!

1328019319558