Rijschool Robbie in den haag

Verkeersschool Robbie is een Haagse verkeersschool en bestaat al sinds 1997.Wij zullen u voorzien van een comfortabele, gezellig en natuurlijk leerzame rijles; dat is wat wij garanderen. Het kiezen van de juiste school is 1 van de belangrijkste beslissingen! Bij de ene betaal je te veel, bij de andere krijg je niet goed les maar bij Verkeersschool Robbie vinden de lessen plaats in kwalitatief goede- veilige -en rookvrije auto’s en motoren. En gedurende het bestaan van Verkeersschool Robbie hebben deze factoren ook nog geleid tot een boven gemiddeld slagingspercentage!

Krijg je wel een-op-een aandacht? Onze persoonlijke aandacht staat voorop. Wanneer je bij ons leert rijden word je als familie beschouwd en daardoor voelt het al wat gemakkelijker als het je eerste rij ervaring is. We geven speciale aandacht aan nerveuze en gespannen chauffeurs en uiteraard aan leerlingen die voor het eerst achter het stuur zitten.

Hier bij Verkeersschool Robbie streven we ernaar om een stress-vrije leer ervaring te creƫren. Onze rij instructeur Robbie is een professional met bijna 20 jaar ervaring en hij vindt het belangrijk om duidelijke en kwalitatieve lessen te geven.

Onze doel is om te zorgen dat jij een zelfverzekerde bestuurder wordt. Stel jezelf deze vraag; Zou je snel en ook nog goedkoop je rijbewijs willen halen? Dat kan bij ons. Wij ontwerpen een individueel lesplan voor onze studenten want iedereen is verschillend. Bel of mail ons vandaag voor meer informatie. Veel leerlingen hebben de weg naar verkeersschool Robbie al gevonden. Ook u bent bij ons van harte welkom.

Je kunt bij ons in 10 lessen je auto of motor rijbewijs halen, maar de lessen kunnen ook geheel op je eigen agenda afgestemd worden. We hanteren hele scherpe prijzen. En wij zijn daardoor een van de beste rijscholen in Den Haag en omstreken!